Hur lägger jag upp min e-post i ett e-postprogram i datorn eller i en app i telefonen?

Administrator Dec-10th, 2019 8:39 1 0

Kontoinställningar för Extern åtkomst

Server för inkommande e-post (IMAP): epost.sd.se port: 993   SSL: Ja
Server för utgående e-post (SMTP):
epost.sd.se port: 465  SSL: Ja
Användarnamn (både för inkommande och utgående): Din e-postadress
Lösenord (både för inkommande och utgående): Lösenordet till "Mina sidor"

Steg för steg (Outlook mobil):

1. Börja med att gå in i inställningarna och klicka på lägg till konto.
  2. Välj sedan kontotypen IMAP.
  3. Fyll i din e-postadress, lösenord och visningsnamn, klicka sedan på avancerade inställningar.
  4. Fyll i epost.sd.se:993, din e-postadress samt ditt lösenord på Minasidor i avsnittet för IMAP-server för inkommande e-post.
  5. Fyll i epost.sd.se:465, din e-postadress samt ditt lösenord på Minasidor i avsnittet för SMTP-server för utgående e-post.
  6. Klicka sedan på bocken uppe i högra hörnet för att lägga till din e-postadress i Outlook.