Importera kontakter

Martin Henriksson Dec-9th, 2019 10:55 0 0

Hade du kontakter i gamla SDNET mailen, som du vill återfå?,

Skicka ett e-postmeddelande till it@sd.se och begär detta, så får du en fil som du kan importera.

Importera kontakter via dator

Sitter du vid en dator loggar du in på E-posten och klickar på "Inställningar" och "Exportera/Importera" , där inne väljer du sedan filen och trycker på importera, så kommer alla kontakter komma in.

Importera kontakter på en mobiltelefon eller surfplatta

ta kugghjulet uppe till höger, och ta "Full version", och därefter gå in under "Kontakter" och trycka på Nedåtpilen bredvid papperskorgsikonen, och välja "Import"