Hur lägger jag till en signatur?

Martin Henriksson Dec-9th, 2019 10:55 0 0

Hur signaturer läggs upp är lite olika beroende på om det är versionen för dator eller mobil som du använder.

Signaturer via en dator

Gå först till "Inställningar" och "Signaturer",

vill man kunna bifoga en bild, måste man uppe i högra hörnet välja "Formatera som HTML"  så som beskrivet i bifogad bild, innan man anger sin signatur, se bild nedan:

På mobilen

I versionen för mobiltelefon, får man  först ta kugghjulet uppe i högra hörnet, och välja "Full version", och därefter gå in på "Inställningar",  E-postkonton, markera ditt "Identity Epostadressen", och gå in på fliken "Signatur".